Tuesday, 9 April 2013

it's me again

Assalamualaikum..~

Yah. Yah. Yah. It's me. Jangan buat-buat tak kenal. -.-

Sebenarnya, aku ni tidaklah sibuk sampai tak mampu nak meng'update'kan blog. Kalau nampak sibuk pun, tu cuma politik murahan. Buat-buat kelihatan sibuk supaya tak banyak kerja yang mendatang, dan dapat mencuri masa untuk berpoya-poya dan menduniakan diri. Hey...! Ini bukan malas atau pemalas. Biasalah, nak hidup ni perlulah bijak, dan buat-buat sibuk itu adalah satu daripada kemahiran yang perlu. Diulangi. Perlu.

Hmm. Perenggan pertama pun dah boring. Nampak sangat tak ada cerita.


 


2 comments:

Ym.Bundle said...

cet..intro je ade..hahahhaa..

the malay male said...

selamat kembali